0
Burger med ketchupdressing, ovnkartofler og slaw

Burger med ketchupdressing, ovnkartofler og slaw

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
Børnenes livretter Kassen
Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

kartoflermayonnaisehvidløgspidskål
1 min.
Kartofler og slaw

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. 

2. Skær kartoflerne til fritter eller i slanke både, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Dryp dem med olivenolie, krydr med salt, og bag dem i den varme ovn i ca. 25 min., til de er gyldne og lækre. 

3. Rør en dressing af mayonnaise, 1 spsk. lys eddike og 1 tsk. sukker pr. 50 g mayonnaise, og smag til med salt og fintrevet hvidløg. 

4. Snit kålen fint, vend den med dressingen, og smag til igen.

Burgerbøf Sous vide med grønttomaterhjertesalatrødløgketchupcreme fraiche 18%
7 min.
Burger

5. Steg bøfferne (gerne i lidt af fedtet fra pakken) i 3-5 min. på hver side, og krydr med salt og peber. 

6. Skær tomater og løg i skiver, og snit salaten.

7. Rør en dressing af creme fraiche og ketchup, og smag til med salt og peber efter smag. 

brioche burgerboller
24 min.
Anretning

8. Varm bollerne i ovnen. Flæk de lune boller, fyld dem med dressing, salat, bøf, tomat og løg, og nyd straks med slaw og kartofler til. 

Kommentarer og forslag til opskriften