
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft.
2. Skær kartoflerne til fritter eller i slanke både. Bred dem ud på bagepapir og dryp dem med olivenolie. Krydr dem med salt og bag dem i den varme ovn i ca. 25 min. Eller til de er gyldne og lækre.
3. Rør en dressing af mayonnaise, 1 spsk. lys eddike og 1 tsk. sukker pr 50 g mayonnaise. Smag til med salt og fint revet hvidløg.
4. Snit kålen fint og vend den med dressingen. Smag til.
5. Steg bøfferne, gerne i lidt det fedt der sidder ved i pakken. Steg i 3-5 min. på hver side og krydr med salt og peber.
6. Skær tomater og løg i skiver i skiver . Snit salaten.
7. Rør en dressing af cremefraiche og ketchup. Smag til med salt og peber efter behov.
8. Varm bollerne og ovnen. Flæk bollerne, fyld dem med dressing, salat, bøf, tomat og løg. Nyd straks med slaw og kartofler til.
Kommentarer og forslag til opskriften