0

Burger med ketchupdressing, ovnkartofler og slaw

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

1 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

kartoflermayonnaisehvidløgspidskål
1 min.
Kartofler og slaw

1. Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft. 

2. Skær kartoflerne til fritter eller i slanke både. Bred dem ud på bagepapir og dryp dem med olivenolie. Krydr dem med salt og bag dem i den varme ovn i ca. 25 min. Eller til de er gyldne og lækre. 

3. Rør en dressing af mayonnaise, 1 spsk. lys eddike og 1 tsk. sukker pr 50 g mayonnaise. Smag til med salt og fint revet hvidløg. 

4. Snit kålen fint og vend den med dressingen. Smag til.

Burgerbøf Sous vide med grønttomaterhjertesalatrødløgketchupcreme fraiche 18%
7 min.
Burger

5. Steg bøfferne, gerne i lidt det fedt der sidder ved i pakken. Steg i 3-5 min. på hver side og krydr med salt og peber. 

6. Skær tomater og løg i skiver i skiver . Snit salaten.

7. Rør en dressing af cremefraiche og ketchup. Smag til med salt og peber efter behov. 

brioche burgerboller
24 min.
Anretning

8. Varm bollerne og ovnen. Flæk bollerne, fyld dem med dressing, salat, bøf, tomat og løg. Nyd straks med slaw og kartofler til. 

Kommentarer og forslag til opskriften