
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
2. Skær kartoflerne til fritter eller i slanke både, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Dryp dem med olivenolie, krydr med salt, og bag dem i den varme ovn i ca. 25 min., til de er gyldne og lækre.
3. Rør en dressing af mayonnaise, 1 spsk. lys eddike og 1 tsk. sukker pr. 50 g mayonnaise, og smag til med salt og fintrevet hvidløg.
4. Snit kålen fint, vend den med dressingen, og smag til igen.
5. Steg bøfferne (gerne i lidt af fedtet fra pakken) i 3-5 min. på hver side, og krydr med salt og peber.
6. Skær tomater og løg i skiver, og snit salaten.
7. Rør en dressing af creme fraiche og ketchup, og smag til med salt og peber efter smag.
8. Varm bollerne i ovnen. Flæk de lune boller, fyld dem med dressing, salat, bøf, tomat og løg, og nyd straks med slaw og kartofler til.
Kommentarer og forslag til opskriften