Salsa: Skær ananaskødet i små tern, snit løget i små tern og hak chilien meget fint. Vend det hele sammen og smag til med limesaft, salt og peber. Lad salsaen trække på køkkenbordet indtil servering.
Bøffer: Rør skinkekødet med presset hvidløg, karry, chili, persille, salt og peber. Del farsen i 4 lige store portioner og form dem til flade bøffer. Steg dem gyldne på begge sider i brunet smør.
Rist burgerbollerne, skyl salaterne og slyng dem fri for væde, skær tomater og agurk i skiver. Server det hele som samlesæt på spisebordet, evt. med bagte kartoffelbåde til.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kommentarer og forslag til opskriften