0
Burritos med hakket oksekød, kidneybønner, majs, salsa og cheddar

Burritos med hakket oksekød, kidneybønner, majs, salsa og cheddar

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Opskriftstype:
Airfryer
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lads os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

hakket oksekød
1 min.
Fyld til burritos:

Indstil airfryeren på 180 grader, og sæt en form i airfryeren med lidt olie i. Opvarm olien i et par minutter.

Tilsæt det hakkede oksekød, det mexicanske krydderi og salt og peber efter smag. Giv oksekødet 7 minutter ved 180 grader, rør et par gange undervejs og hak kødet fra hinanden.

 

røde kidneybønnermajs fra dåsecreme fraiche 18%Taco sauceRevet cheddar
10 min.
Fortsæt retten:

Tilsæt kidneybønner (dræn og skyld dem, inden de anvendes), majs, creme fraiche, tacosauce og cheddarost. Smag godt til med salt og peber.

Giv fyldet 10 minutter ved 180 grader, eller indtil det hele er varmet godt igennem. Rør et par gange undervejs.

Tortilla hvede wraps - bløde
15 min.
Tortillawraps

Imens fyldet tilbereder, varmes tortillawraps op på en tallerken i mikroovnen i et par minutter. De kan evt. pakkes ind i et fugtigt viskestykke, så de ikke bliver tørre og hårde under opvarmning.

hjertesalatrød peberfrugt
20 min.
Salat

Pluk hjertesalat ud i blade, og skær peberfrugten i skiver.

Anret begge dele på et fad, og dryp med en smule lys eddike, god olivenolie, salt og peber.

Tortilla hvede wraps - bløde
25 min.
Salt burritos

Fordel fyldet på 2 tortillas til hver ved at lægge en aflang stribe på midten af tortillaen. Fold tortillaens bund op mod midten og siderne indover. Vikl et stykke sølvpapir om for at holde på fyldet og varmen.

Server 2 stk. burritos til hver sammen med grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?