Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Indstil airfryeren på 180 grader, sæt en form i airfryeren med lidt olie i, og opvarm olien i et par minutter.
Tilsæt det hakkede kød, det mexicanske krydderi og salt og peber efter smag.
Giv kødet 7 min. ved 180 grader, rør et par gange undervejs, og hak kødet fra hinanden.
Tilsæt kidneybønner (dræn og skyl dem, inden de anvendes), majs, creme fraiche, taco sauce og cheddarost. Smag godt til med salt og peber.
Giv fyldet 10 min. ved 180 grader, eller indtil det hele er varmet godt igennem, og rør et par gange undervejs.
Varm tortillawraps op på en tallerken i mikroovnen i et par minutter eller indpakket i stanniol i ovnen ved 200 grader i 5 min.
Pak dem evt. ind i et fugtigt viskestykke, så de ikke bliver tørre og hårde under opvarmning.
Pluk hjertesalat ud i blade, og skær peberfrugten i skiver.
Anret begge dele på et fad, og dryp med en smule lys eddike, god olivenolie, salt og peber.
Fordel fyldet på 2 tortillas til hver, ved at lægge en aflang stribe på midten af tortillaen.
Fold tortillaens bund op mod midten og siderne indover.
Vikl et stykke sølvpapir om, for at holde på fyldet og varmen.
Servér 2 stk. burritos til hver sammen med grøn salat og evt. et par limebåde, hvis du har.
Kundekommentarer ()