Hæld risene i en kasserolle, og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risene. Tilsæt lidt salt, og kog risene efter anvisningen på pakken.
Skær kødet i stykker på 2x2 cm, og krydr dem godt med salt.
Pil hvidløget, skræl ingefæren, og riv begge dele på den fine side af et rivejern. Pil løget, og riv det på den grove side af rivejernet.
Varm en gryde op ved middel varme. Steg de revne grøntsager og krydderiblandingen i 2 tsk. olie pr. person i ca. 3 min. under omrøring. Tilsæt creme frisken og de hakkede tomater, og lad retten simre i ca. 10 min. Tilsæt evt. lidt tørret chili, hvis du foretrækker retten lidt stærkere.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge.
Skyl kålen grundigt, skær den i grove stykker, og lad den koge i vandet i ca. 3 min.
Kom yoghurten i en skål, og krydr den godt med salt.
Dræn efterfølgende kålen for vand, og hæld lidt koldt vand over den. Der skal så meget vand ud som muligt, så sørg for at presse det godt ud. Kom den drænede kål i yoghurten, og smag til med salt og peber.
Kom kyllingen i karrysaucen, og lad det simre yderligere i 5 min. Saucen skal være cremet og smages efterfølgende til med salt og peber.
Fordel risene i dybe tallerkener, hæld karrysaucen henover, og servér med kålraitaen.
Kundekommentarer ()