0

Butterdejsindbagte porrer med hvidløgsost og bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist baconen sprød på en tør pande og dryp af på køkkenrulle - gem pande og fedt! Rens porrerne godt, snit dem i skiver og sauter dem møre i baconfedt og olie. Kom porrerne op i en skål og lad det køle lidt af. Rør bacon og hvidløgsost i og smag til med salt og peber. Rul butterdejen lidt ud, så den danner et kvadrat på ca. 30 x 30 cm. Del dejen i 4 lige store firkanter og fordel fyldet på midten. Fold det ene hjørne diagonalt over til det modsatte, pensl kanterne med lidt sammenpisket æg og tryk dem godt sammen. Tryk forsigtigt på fyldet, så det fordeles jævnt inde i pakken og læg pakkerne på bagepapir. Pensl overfladerne med æg og bag ved 175 grader i ca. 20 min. til butterdejen er gylden og sprød. Server fx som frokostret med en stor skål salat og en god krydderurtedressing til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?