Del hver rektangel i 2 på den korte led. Læg den ene del på en bageplade og pensl med en smule æg rundt i kanten. I den anden halvdel skæres der en firkant ud ca. 1 cm fra kanten - der dannes hermed en lille firkant og en ramme. Læg rammen ovenpå den første halvdel og tryk den let fast. Læg den lille firkant ved siden af og pensl begge dele meget let med æg. Bag "kisterne" i ovnen til de er hævet op og blevet gyldne. Snit forårsløgene i tynde skiver og hak hvidløgsfeddene fint. Sauter begge dele i lidt olie og tilsæt halve cherrytomater, timianblade, balsamico, salt og peber og lad det simre et par min. Kom fløden ved og kog det ind til en cremet sauce - smag til... Skær broccolien i buketter og damp dem i lidt letsaltet vand. Fordel broccolibuketterne i de fire kister, hæld tomatsaucen over og læg låget (den lille bagte firkant) på skrå. Server straks til fisk, fjerkræ eller kød.
Kommentarer og forslag til opskriften