0

Butterdejskister med broccoli, tomat og rødløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Gluten, Æg, Sulfitter, Fløde

Fremgangsmåde

Del hver butterdejsrektangel i 2 på den korte led. Læg den ene del på en bageplade og pensl med en smule æg rundt i kanten. I den anden halvdel skæres der en firkant ud ca. 1 cm fra kanten – der dannes hermed en lille firkant og en ramme. Læg rammen ovenpå den første halvdel og tryk den let fast. Læg den lille firkant ved siden af og pensl begge dele meget let med æg. Bag kisterne i ovnen til de er hævet op og blevet gyldne. Snit rødløgene i tynde både og hak hvidløgsfeddene fint. Sauter begge dele i lidt olie og tilsæt halve cherrytomater, timian, balsamico, salt og peber og lad det simre 2 min. Kom fløden ved, kog det ind til en cremet sauce og smag til. Del broccolien i buketter og damp dem møre i lidt letsaltet vand. Fordel broccolibuketterne i de fire kister, top med tomatsaucen og læg låget (den lille bagte firkant) på skrå. Server straks til alle typer kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?