Fyld: Skræl de søde kartofler og riv dem groft. Snit forårsløgene i 1 cm brede stykker og hak hvidløgene fint. Brun kødet i lidt olie og krydr med salt og peber. Tilsæt forårsløg og hvidløg og rist videre i 2-3 min. Rør de revne kartofler, karry, tomatpuré og 1½ dl vand i og lad det simre i 10 min. til væden er fordampet. Smag til med salt og peber, lad fyldet køle ned til stuetemperatur og rør hakket basilikum i.
Samling: Del den færdige butterdej (fx Wewalka, som findes i køledisken) i 16-20 ensartede kvadrater. Fordel fyldet på midten af kvadraterne og fold et hjørne over fyldet til det modsatte hjørne, så der dannes en trekant. Pres forsigtigt, så fyldet fordeler sig i trekanten og luk kanterne til med en gaffel. Læg pakkerne på bagepapir på en bageplade, pensl dem let med sammenpisket æg og drys med lidt sesamfrø. Bag pakkerne i en 185 grader varm ovn i 20-25 min. til de er hævet op og er flot gyldne og sprøde.
Server sammen med en stor fyldig skål salat med masser af sprøde grøntsager og en raita eller tzatziki.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften