0

Butterdejspizza med asparges, tomater og pinjekerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Bræk den træede ende af aspargeserne og skær resten i 3 cm lange stykker. Overhæld dem med kogende vand og stil til side.

Rul hver plade butterdej ud til 2 mm tykkelse og læg dem på en bageplade. Læg et snit 1 cm inde hele vejen rundt på alle plader – det skal næsten skære helt igennem butterdejen. Smør tomatpureen ud inden for stregerne og drys med revet ost.

Dryp aspargeserne godt af og fordel dem på osten. Halver tomaterne og kom dem på pizzaerne. Drys til sidst med pinjekerner, oregano, salt og peber.

Bag pizzaerne ca. 15 min. eller til butterdejen er sprød og gylden. Server straks med en god grøn salat til.

Kommentarer og forslag til opskriften