0

Butternut græskar i rød karry med løg, æbler og cashewnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Skær skallen af græskarret, fjern kernerne og skær kødet i mundrette bidder. Pil løgene, snit dem i ½ cm tykke skiver og skær æblerne i tern. Varm lidt olie godt op i en wok, kom karrypasta og 1 dl kokosmælk ved (2-4 spsk. afhængigt af ønsket styrke) og varm det op til det begynder at stege. Kom græskar og løg ved og rist dem af 2-3 min. Kom cashewnødder og den resterende kokosmælk ved og lad det simre i ca. 10 min. til græskarternene er lige knap møre. Vend æbleternene i de sidste 2 min. og smag til med fish sauce og citrussaft. Drys gerne grofthakket koriander over retten og server med jasminris og et stykke kylling eller fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?