0

Butternut græskar i rød karry med porrer, tomat og cashewnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Skær skallen af græskarret, fjern kernerne og skær kødet i mundrette bidder. Rens porrerne, snit dem i ½ cm tykke skiver med et skråt snit og skær tomaterne i grove tern. Varm lidt olie godt op i en wok, kom karrypasta og 1 dl kokosmælk ved (2-4 spsk. afhængigt af ønsket styrke) og varm det op til det begynder at stege. Kom græskar og porrer ved og rist dem af 2-3 min. Kom cashewnødder og den resterende kokosmælk ved og lad det simre i ca. 10 min. til græskarternene er lige knap møre. Vend tomaterne i, varm retten igennem og smag til med fish sauce og citrussaft. Drys gerne grofthakket koriander over retten og server med jasminris og et stykke kylling eller fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?