Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak hvidløget, forårsløget og chilien (pas på med mængden - den er stærk). Gem den grønne del af forårsløget og lidt af chilien til anretning.
Varm en stor gryde op ved lav varme. Steg urterne i en god mængde olie under jævnlig omrøring, imens det simrer let i ca. 5 min.
Skræl græskaren (gøres nemmest med en brødkniv) og kassér indmaden.
Skær græskaren i grove tern og overfør til gryden sammen med karrypastaen og kokosmælken. Hæld vand i, indtil det dækker fyldet og lad det simre i ca. 20 min., indtil græskaren er blevet helt mør.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Lun bollerne i en rister eller i ovnen.
Hak korianderen groft.
Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.
Fordel suppen i skåle og top med forårsløg, chili, græskarkerner og koriander. Servér bollerne til.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()