Næringsfordeling pr. person
Energi: 598 kcal
Fedt: 36,1g
Kulhydrat: 45,1g
Protein: 22,7g
Kostfibre: 11,1g
Pil og hak løg og hvidløg groft.
Skyl gulerødderne og butternut squashen og skræl dem begge med en kartoffelskræller eller en kniv. Halvér squashen. Fjern kernerne med en ske og kassér dem. Skær butternut squashen ud i store tern. Skær gulerødderne ud i ca. 2 cm tykke skiver.
Varm en pande op ved middel varme og steg løg og hvidløg i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min til det er gyldent. Tilsæt butternut squashen og gulerødderne og steg videre i 2 min. Tilsæt kokosmælken og 3 dl vand pr. person og lad det simre under låg i ca. 15 min.
Hæld væden i en separat skål og blend suppen, mens væden tilsættes lidt efter lidt, indtil suppen får den ønskede konsistens. Smag til med salt og citronsaft.
Varm en pande op til middelhøj varme. Rist græskarkernerne af på den tørre pande, så de bliver gyldne i farven og begynder at ”poppe”. Tag kernerne af panden og varm panden op ved fuld styrke. Når panden er rygende varm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person og rejerne steges i 30 sekunder uden omrøring. Sluk for varmen og tilsæt karrypastaen under omrøring. Smag til med salt eller evt. fiskesauce.
Fordel suppen i skåle og top med rejer og græskarkerner.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kommentarer og forslag til opskriften