Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Dæk en bageplade med bagepapir.
Skær brødet i små tern, vend med 1 spsk. olie pr. pers., og krydr med salt og peber.
Spred brødternene ud på bagepladen, og rist dem i ovnen i ca. 10 min., indtil de får lidt farve, og bliver sprøde.
Dæk en ny bageplade med bagepapir.
Skær svampene i kvarte, spred dem ud på bagepladen, og vend med lidt salt og 1/2 spsk. olie pr. pers.
Bag dem i ca. 15 min., indtil de har fået godt med farve.
Skyl quinoaen i en sigte, og sæt den over at koge i rigeligt, letsaltet vand stille og roligt i 5-10 min. under låg, til den er mør.
Hak kålen i mundrette stykker, overfør den til en skål, krydr med citronsaft, salt og peber, og knug det godt ind i kålen.
Kassér den eventuelle væske, der kommer efter kålen har trukket.
Riv ost og løg ned i en stor skål, tilsæt mayonnaise og 1 spsk. vand pr. pers., rør rundt, og smag til med salt og peber.
Sæt en pande over ved mellem varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg æggene til spejlæg, og krydr med lidt salt. Tag æggene af panden, og skær i tykke skiver.
Kom alle ingredienserne, på nær quinoaen, i skålen med dressingen, og vend det godt rundt. Smag til med salt og peber.
Fordel quinoa i skåle, og anret salaten henover.
Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.
Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!
- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.
Alt sammen med et formål: Maximal Umami!
Kundekommentarer ()