0
Cæsarsalat med stegt kyllingebryst og pocheret blomkål

Cæsarsalat med stegt kyllingebryst og pocheret blomkål

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

1 min.
Lav croutonerne

Skær brødet i små tern, og rist dem på en pande med 1/2 spsk. olie pr. person. Lad brødet riste ved middelhøj varme under jævnlig omrøring, indtil overfladen bliver sprød og gylden. Krydr med salt og peber.

creme frisk 9%krystal karlkaperscitron
10 min.
Rør dressingen

Riv osten ned i en stor skål og tilsæt hakkede kapers, creme frisk og smag til med sukker, salt, peber og citronsaft.

blomkål
15 min.
Kog blomkålen

Sæt en gryde med saltet vand over at koge.

Slt blomkålen i mundrette stykker og kog i 2 min., indtil de er møre, men stadig har bid. Sigt vandet fra og lad dem dampe af i sigten.

kyllingebryst
20 min.
Steg kyllingen

Varm en pande op ved høj varme. Steg kyllingebryst i 1/2 spsk. olie pr. person i 3-4 min. på begge sider, indtil kyllingen lige netop er gennemstegt. 

Skæres i skiver, og krydres godt med salt og peber.

hjertesalat
25 min.
Forbered salaten

Pil bladene fra stokken på salaten.

30 min.
Anretning

Kom blomkålen, kyllingen, croutonerne og salaten i dressingen og smag til med salt og peber.

Bonusinfo

Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.

Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!

- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.

Alt sammen med et formål: Maximal Umami!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?