Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær løg og skorzonerrødder i grove stykker, og overfør dem til en kasserolle sammen med fløden. Tilsæt vand, indtil det dækker grøntsagerne.
Lad grøntsagerne koge i ca. 15 min., indtil de er helt møre.
Blend det hele med en stavblender, og tilsæt evt. lidt vand, hvis suppen er for tyk.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Skær fisken i stykker på ca. 2x2 cm., og krydr dem godt med salt.
Riv hvidløget ned i en skål sammen med skallen fra citronen.
Hak persillen fint, og tilsæt den til skålen.
Varm en pande op ved høj varme.
Vend fiskestykkerne i 1 spsk. hvedemel pr. person.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Steg fisken i ca. 1 min. på hver side, indtil den har fået godt med farve og begynder at flage.
Varm bollerne op i ovnen eller på en brødrister som angivet på pakken.
Fordel suppen i skåle, og anret fisk og gremolata henover. Servér brødet til.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()