Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bageplade med bagepapir.
Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1 tsk. olie pr. pers., og krydr dem med salt.
Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Spred kyllingen ud i et ildfast fad, og vend med halvdelen af krydderiblandingen. Bag kyllingen i 5 min.
Skær broccolien i grove stykker, og vend i kyllingen med resten af krydderiblandingen og revet hvidløg.
Bag yderligere 15 min., til broccolien og kyllingen får godt med farve, og rør lidt rundt undervejs.
Bland 1 tsk. olivenolie, 1 tsk. balsamico og ½ tsk. sennep pr. pers. i en stor skål, og tilføj lidt salt.
Skær agurken og radiserne i tynde skiver, og vend det i vinaigretten.
Pil bladene fra stokken på salaten, og vend det i lige før servering. Smag til med salt og peber.
Servér kylling og broccoli med kartofler og salat.
Crunchita-salat er en super sprød og crisp krydsning af Romaine- og icebergsalat.
Cajun krydderiet indeholder:
20% Spidskommen, 20% sød paprika, 10% hvidløgspulver, 10% cayenne, 10% sort peber, 10% timian, 10% sennepskorn, 5% oregano og 5% havsalt
Cajun har sit navn fra Cajun-folket i Lousiana, der er efterkommere af franske kolonister, der blev fordrevet fra Acadienne i Canada af englænderne i 1775.
Kommentarer og forslag til opskriften