0

Calvadoskylling med æbler, vindruer, svampe og estragon

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem kortvarigt i smør og olie. Skær æbler og salatløg i tynde skiver og del de rensede svampe i mundrette bidder. Tag kyllingebrysterne af panden og sauter først salatløgene let bløde og gyldne på samme pande som kyllingen. Fortsæt med svampene og dernæst æblerne. Saml det hele på panden, kom Calvados ved og lad det koge op 2 min. Hak estragonbladene, kom dem ved sammen med æblemost og hønsefond og lad saucen simre 10 min. Pisk fløde og maizena sammen og rør det i saucen. Læg kyllingebrysterne ned i, læg låg på og lad det simre til kødet er mørt. Halver vindruerne, vend dem i saucen lige inden servering og smag til.

Drys retten med friskhakket persille og server med små nye kartofler og bagte grønne asparges til.

Kommentarer og forslag til opskriften