Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom spelten i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Lad dem koge stille og roligt under låg, indtil de er møre - ca. 20 min.
Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skræl og skær gulerødderne i stave og spred dem ud på bagepladen. Vend dem i 1/2 spsk. olivenolie pr. person og krydr med salt.
Bag gulerødderne i ca. 20-25 min., indtil de får godt med farve og er møre.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person under omrøring i 3-4 min., indtil det er gennemstegt. Tilsæt krydderiblandingen og smag til med salt og peber.
Hak rødløget og myntebladene i tynde strimler og overfør til en stor skål.
Tilsæt revet citronskal, citronsaften og fiskesaucen.
Når de bagte gulerødder er færdige, kommes de i skålen sammen med kødet og vendes godt rundt.
Toppes med ristede løg.
Fordel spelten i skåle og anret laab-salaten henover.
NB: På billedet er der benyttet squash, men du modtager gulerødder.
Tom yom-krydderi indeholder:
Kundekommentarer ()