0

Cannellinideller med røget mørbrad, nye løg og grønkål

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hakket oksekød 3-6%røget grisemørbradnye løgæg
1 min.
Rør farsen

Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft.

Hak mørbraden i små stykker og overfør til en stor skål sammen med hakkekødet og 1/4 tsk. fint salt pr. person. Rør det sejt og tilsæt ægget og 1 spsk. hvedemel pr. person.

Dræn bønnerne, mos dem med en gaffel og hak 1/4 af løget fint. Kom det i kødet og bland det godt rundt med en god mængde knust peber. Lad det hvile på køl til senere.

kartofler
10 min.
Kog kartoflerne

Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.

Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.

nye løggrønkål
15 min.
Bag løget og grønkålen

Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær løget i kvarte og riv kålen fra stilken i mundrette stykker. Spred dem ud på en bageplade, dækket med bagepapir og vend dem i 1 tsk. olie pr. person og lidt salt og peber. Bag grøntsagerne i ca. 10 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre. 

25 min.
Steg dellerne

Form 3 kødboller pr. person, og steg dem på en pande ved middelhøj varme i 1 tsk. olie i ca. 2-3 min. på hver side på 3 sider.

græsk yoghurt 2 %
30 min.
Krydr yoghurten

Hæld yoghurten i en skål og krydr med salt og peber.

35 min.
Anretning

Servér dellerne med kartofler, de bagte grøntsager og yoghurten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?