Riv svampene i stykker og hak fennikel, løg og hvidløg fint. Del broccolitoppen i små buketter og skær stokken i tern. Rist grøntsagerne på en pande i olivenolien til de har taget lidt farve og krydr med salt og peber. Skær lasagnepladerne i 8-10 cm brede stykker og smør lidt flødeost på hver. Fordel grøntsagerne på pladerne og rul dem sammen til rør. Læg rørene med samlingen nedad i et ildfast fad. Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt mælken lidt ad gangen under kraftig piskning og kog saucen op - den skal være cremet, men ikke for tyk. Fordel saucen over cannellonierne, så den dækker helt. Kom de flåede tomater i en lille kasserolle med sukker, oregano, salt og peber og lad det simre til en cremet sauce. Smag til, fordel saucen i en bred bane ovenpå cannellonierne og bag ved 200 grader i ca. 30 min. til de er møre og overfladen gylden. Server til fisk, kød eller fjerkræ.
Kommentarer og forslag til opskriften