Riv svampene i stykker, snit forårsløgene i tynde skiver og hak hvidløgene fint. Rist det hele på en pande i olivenolien til de har taget lidt farve og krydr med salt og peber. Skær lasagnepladerne i 8 stykker og smør lidt flødeost på hver. Læg en skive skinke på og fordel grøntsagerne ovenpå. Rul pladerne sammen om fyldet til små "rør" og læg dem med samlingen nedad i et ildfast fad. Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt mælken lidt ad gangen under kraftig piskning og kog saucen op - den skal være cremet, men ikke for tyk. Fordel saucen over cannellonierne, så den dækker helt. Kom de flåede tomater i en lille kasserolle sammen med sukker, oregano, salt og peber og lad det simre til konsistensen er blevet tykkere. Blend det helt glat og smag til. Fordel saucen i en bred bane ovenpå cannellonierne og bag dem ved 200 grader i ca. 30 min. til de er gyldne på toppen og pladerne er møre. Server til stegt kød eller fjerkræ.
Kommentarer og forslag til opskriften