Skær kødet ud i 2 cm. tykke skiver, krydr det godt med salt og peber, og gem det til senere.
Forvarm ovnen til 225 grader. OBS: Laver man mad til færre end 3 mennesker, kan man med fordel grille grøntsagerne på en pande i stedet.
Pil det yderste lag af forårsløget, og skyl det grundigt sammen med squashen. Skær squashen i 1/2 cm. tykke skiver på den korte led.
Kom det hele på en bradepande dækket med bagepapir. Vend squashstykkerne i lidt olie og salt.
Bag grøntsagerne i ca. 10 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre. Forårsløget skæres efterfølgende i mundrette stykker.
Skyl tomaterne, skær dem i mindre stykker, og krydr med salt og peber.
Kom creme frisk i en skål, og krydr med salt og revet hvidløg. Tilsæt tomaterne lige før servering.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Steg kødet på skæresiden i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, indtil kødet har fået godt med farve, og kødet er lige netop gennemstegt.
Lad kødet hvile, skær det efterfølgende i tynde skiver, og krydr godt med salt og peber.
Dup brødene med lidt vand, og bag som angivet på pakken.
Anret fladbrødene med den bagte squash, forårsløg og stegt kød, og top med tomatdressingen.
Kundekommentarer ()