0
Filet a la mørbrad i fladbrød med grillet squash og forårsløg

Filet a la mørbrad i fladbrød med grillet squash og forårsløg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Filet a la mørbrad, svin
1 min.
Kødet

Skær kødet ud i 2 cm. tykke skiver, krydr det godt med salt og peber, og gem det til senere.

squashforårsløg
5 min.
Grillede grøntsager

Forvarm ovnen til 225 grader. OBS: Laver man mad til færre end 3 mennesker, kan man med fordel grille grøntsagerne på en pande i stedet. 

Pil det yderste lag af forårsløget, og skyl det grundigt sammen med squashen. Skær squashen i 1/2 cm. tykke skiver på den korte led.

Kom det hele på en bradepande dækket med bagepapir. Vend squashstykkerne i lidt olie og salt.

Bag grøntsagerne i ca. 10 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre. Forårsløget skæres efterfølgende i mundrette stykker.

tomater på stilk, fx cherry, blomme eller cocktailhvidløgcreme frisk 9%
15 min.
Dressingen

Skyl tomaterne, skær dem i mindre stykker, og krydr med salt og peber.

Kom creme frisk i en skål, og krydr med salt og revet hvidløg. Tilsæt tomaterne lige før servering.

20 min.
Kødet

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Steg kødet på skæresiden i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, indtil kødet har fået godt med farve, og kødet er lige netop gennemstegt.

Lad kødet hvile, skær det efterfølgende i tynde skiver, og krydr godt med salt og peber.

Tortilla hvede wraps - bløde
25 min.
Fladbrødene

Dup brødene med lidt vand, og bag som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Anret fladbrødene med den bagte squash, forårsløg og stegt kød, og top med tomatdressingen.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
576 kcal
Fedt:
31,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,7 g
Kulhydrat:
32,3 g
heraf sukkerarter:
5 g
Kostfibre:
6,7 g
Protein:
36,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?