Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skær auberginen i 2 cm. tykke skiver, og spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend med 1/2 spsk. olivenolie pr. person, og krydr med salt. Bages i ovnen i ca. 10 min. indtil de er helt møre.
Pil løget, og hak det groft.
Varm en gryde op ved middel varme, og steg chilipulveret (pas på med mængden - den er stærk) i 1/2 spsk. olie pr. person i 1 min. under omrøring. Tilsæt løget, og steg i 2 min. Tilsæt bouillon, tomatpure, citronsaft, 1 tsk. honning og 1,5 dl vand pr. person. Læg låg på gryden, og lad retten simre i ca. 15 min., til sovsen er tyk. Smages til med salt og peber.
Tag kødet ud af posen, og kom væden fra kødet i chilisovsen.
Varm en pande op ved middelhøj varme, og skær kødet i chunks. Steg det i et par dråber olie, til det får godt med farve og bliver gennemvarmt.
Overfør efterfølgende kødet til chilisovsen.
Servér kødet og chilisovsen med spelt og aubergine.
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()