0

Carpaccio af glaskål med hindbæreddike og parmesan (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Trim glaskålen for "øjne" og snit den i helt tynde skiver - et mandolinjern er e fordel. Bred skiverne ud på et fladt fad, dryp med olie og eddike og krydr med salt og peber. Drys parmesanen over og lad carpaccioen marinere 10-15 min. på køkkenbordet. Server til fx stegt kylling, gris eller laks.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.