Skræl gulerødderne, pil løget og hvidløget og skær det hele i grove skiver. Persillen skylles, afdryppes for vand og hakkes groft.
Krydr fisken med salt på alle sider, og læg til side.
Varm en gryde op til middelhøj varme, og steg grøntsagerne i 5 min under omrøring.
Tilsæt bønnerne, og steg yderligere 1 minut under omrøring.
Gør plads i gryden til at stege tomatpureen i ca. 1/2 minut. Tilsæt vandet og bouillonen, og lad det simre i ca. 15 min. Smages til med salt og peber.
Varm en pande op til høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fiskens skindside på panden, og lad det stege i 1 min ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 1 min på begge sider.
Tag fisken af panden, og lad den hvile.
Fordel cassouleten i skåle og anret fisken henover og top med persillen.
Kundekommentarer ()