0
Cassoulet i tomat med stegt rødspætte
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
gulerodløghvidløgpersille
1 min.
Grøntsagerne

Skræl gulerødderne, pil løget og hvidløget og skær det hele i grove skiver. Persillen skylles, afdryppes for vand og hakkes groft.

rødspætte
8 min.
Fisken

Krydr fisken med salt på alle sider, og læg til side.

tomatpurébouillonhvide bønnerolivenolie, ekstra jomfrusaltsort peber
10 min.
Cassoulet

Varm en gryde op til middelhøj varme, og steg grøntsagerne i 5 min under omrøring.

Tilsæt bønnerne, og steg yderligere 1 minut under omrøring.

Gør plads i gryden til at stege tomatpureen i ca. 1/2 minut. Tilsæt vandet og bouillonen, og lad det simre i ca. 15 min. Smages til med salt og peber.

25 min.
Fisken

Varm en pande op til høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fiskens skindside på panden, og lad det stege i 1 min ved middelvarme. 

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 1 min på begge sider. 

Tag fisken af panden, og lad den hvile. 

30 min.
Anretning

Fordel cassouleten i skåle og anret fisken henover og top med persillen.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
518 kcal
Fedt:
18,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
0,77 g
Kulhydrat:
42,2 g
heraf sukkerarter:
13,9 g
Kostfibre:
6 g
Protein:
37,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?