0
Cassoulet med baconpølser, stegt spidskål og purløg

Cassoulet med baconpølser, stegt spidskål og purløg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

skalotteløgFennikel
1 min.
Forbered grøntsagerne

Hak løg og fennikel fint.

10 min.
Steg pølsen

Varm en gryde op ved høj varme. Steg pølserne i 1/2 spsk. olie pr. person, så de får godt med farve på to sider. De behøver ikke blive gennemstegt.

15 min.
Sautér grøntsagerne

Tag pølserne af gryden, og skru ned for varmen. Steg løg og fennikel i ca. 5 min. under omrøring, indtil de bliver gyldne.

spidskål
20 min.
Steg kålen

Varm en pande op ved middelhøj varme. Flæk kålen i kvarte, og steg stykkerne i 1/2 spsk. olie pr. person på skæresiden i 3-4 min., indtil de har fået godt med farve på begge sider. Krydr dem godt med salt.

purløggrøntsags bouillonhvide bønner
25 min.
Rør cassouleten

Kom bønner og bouillon i gryden til grøntsagerne, dæk med vand, bring gryden i kog, så retten simrer.

Hak purløget fint, og skær pølsen i grove stykker. Kom pølsestykkerne i gryden, og smag til med salt og peber.

Anret kålen henover, og top med purløg.

30 min.
Servér

Servér cassouleten direkte fra gryden.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
543 kcal
Fedt:
26,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,1 g
Kulhydrat:
35,1 g
heraf sukkerarter:
35,1 g
Kostfibre:
4,8 g
Protein:
33,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?