Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løget og fenniklen fint.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg pølserne i 1/2 spsk. olie pr. person, så de får godt med farve på to sider. De behøver ikke blive gennemstegt.
Tag pølserne af gryden og skru ned for varmen. Steg løget og fenniklen i ca. 5 min. under omrøring, indtil det bliver gyldent.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Flæk kålen i kvarte, og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. person på skæresiden i 3-4 min., indtil de har fået godt med farve på begge sider. Krydr dem godt med salt.
Kom bønnerne og bouillonen i gryden med grøntsagerne og dæk fyldet med vand og få det op at simre.
Hak purløget fint og skær pølsen i grove stykker. Kom pølsen i retten med bønnerne og smag til med salt og peber.
Anret kålen henover og top med purløget.
Servér cassouleten direkte fra gryden.
Kundekommentarer ()