Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg og fennikel fint.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg pølserne i 1/2 spsk. olie pr. person, så de får godt med farve på to sider. De behøver ikke blive gennemstegt.
Tag pølserne af gryden, og skru ned for varmen. Steg løg og fennikel i ca. 5 min. under omrøring, indtil de bliver gyldne.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Flæk kålen i kvarte, og steg stykkerne i 1/2 spsk. olie pr. person på skæresiden i 3-4 min., indtil de har fået godt med farve på begge sider. Krydr dem godt med salt.
Kom bønner og bouillon i gryden til grøntsagerne, dæk med vand, bring gryden i kog, så retten simrer.
Hak purløget fint, og skær pølsen i grove stykker. Kom pølsestykkerne i gryden, og smag til med salt og peber.
Anret kålen henover, og top med purløg.
Servér cassouleten direkte fra gryden.
Kundekommentarer ()