Skyl chili og bladselleri.
Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint sammen med chili (undlad kernerne, hvis retten ikke skal være for stærk) og bladselleri. Hak bladene fra sellerien fint, og gem dem til anretning.
Varm en gryde op til middel varme.
Kom løg, hvidløg, chili og selleri i gryden sammen med 1 spsk. olie pr. person, og lad det simre under omrøring i ca. 5 min., indtil det bliver gyldent.
Spred grøntsagerne ud til siden, og steg tomatpureen i midten af gryden i ca. 30 sek.
Tilsæt bacon og bønner, og steg i yderligere 1 min. under omrøring.
Hæld vand i gryden, indtil det dækker, og tilsæt bouillonen. Lad retten simre i 10 min., indtil den har sat sig lidt og er blevet mere "grødet".
Smag til med salt og peber.
Bag eller rist bollerne som angivet på pakken.
Fordel cassouleten i skåle, og top med den hakkede bladselleri. Serveres sammen med brødet.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()