Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær svampene, løgene og sellerien i grove stykker og overfør til en stor gryde med 1/2 spsk. olie pr. person.
Lad det stege ved høj varme i ca. 3-4 min., indtil det får lidt farve.
Tilsæt flåede tomater, 1/2 dl vand pr. person og bouquet garni. Få det op at simre.
Skær pølsen i grove stykker og overfør til gryden sammen med bønnerne (drænet for væde). Lad det simre i ca. 10 min.
Smages til med salt og peber.
Fordel retten i dybe tallerkener og riv osten henover.
Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.
Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!
- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.
Alt sammen med et formål: Maximal Umami!
Kommentarer og forslag til opskriften