0

Casssoulet med kotelet, champignoner og persille

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

kotelet af gris
1 min.
Steg kødet

Varm en stor gryde op ved høj varme. 

Skær kødet i mundrette stykker og steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Det behøver ikke være gennemstegt.

Overfør kødet en skål og gem til senere.

løggulerodchampignons
10 min.
Skær grøntsagerne

Skær løgene, gulerødderne og svampene i grove stykker og overfør til gryden med yderligere 1/2 spsk. olie pr. person. Steg dem i ca. 5 min. ved jævnlig omrøring, indtil de får godt med farve.

Albondigas krydderiflåede tomaterhvide bønner
15 min.
Rør cassouleten

Kom krydderiblandingen i grøntsagerne og rør rundt 1 minuts tid.

Dræn bønnerne for væde og hæld i gryden sammen med de flåede tomater og få det op at simre. Hæld lidt vand i gryden, hvis det bliver for tykt.

persille
20 min.
Hak persillen

Hak persillen groft.

25 min.
Tilsæt kødet

Kom kødet i cassouleten og lad det simre, indtil det er gennemstegt. Smag retten til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel cassouleten i skåle og top med persillen.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Albondigas krydderi indeholder:

40% sød paprika, 25% hvidløgspulver, 10% sort peber, 10% røget paprika, 10% muskatnød, 4,5% gurkemeje, 0,5% safran