0
Casssoulet med kotelet, champignons og persille

Casssoulet med kotelet, champignons og persille

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

kotelet af gris
1 min.
Steg kødet

Varm en stor gryde op ved høj varme. 

Skær kødet i mundrette stykker, og steg det i 1/2 spsk. olie pr. pers., til det får godt med farve. Det behøver ikke være gennemstegt.

Overfør kødet til en skål, og gem det til senere.

løggulerødderchampignons
10 min.
Skær grøntsagerne

Skær løg, gulerødder og svampe i grove stykker, overfør dem til gryden med yderligere 1/2 spsk. olie pr. pers., og steg dem i ca. 5 min. ved jævnlig omrøring, til de får godt med farve.

Albondigas krydderiflåede tomaterhvide bønner
15 min.
Rør cassouleten

Tilsæt krydderiblandingen til gryden med grøntsager, og rør rundt 1 minuts tid.

Dræn bønnerne for væde, hæld dem i gryden sammen med de flåede tomater, og få det op at simre.

Hæld lidt vand i gryden, hvis det bliver for tykt.

persille
20 min.
Hak persillen

Hak persillen groft.

25 min.
Tilsæt kødet

Kom kødet i cassouleten, og lad det simre, til det er gennemstegt.

Smag retten til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel cassouleten i skåle, og top med hakket persille.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Albondigas krydderi indeholder:

40% sød paprika, 25% hvidløgspulver, 10% sort peber, 10% røget paprika, 10% muskatnød, 4,5% gurkemeje, 0,5% safran

Næringsindhold pr. person:

Energi:
573 kcal
Fedt:
25,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
5 g
Kulhydrat:
39,8 g
heraf sukkerarter:
15,3 g
Kostfibre:
6,8 g
Protein:
39,5 g