0

Cheddargratinerede avokadoer med tomatsauce (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Hak hvidløg og rødløg fint og sauter dem i olie uden at de tager farve. Hæld de flåede tomater på og krydr med sukker, oregano, salt og peber. Lad det simre 10 min., blend tomatsaucen og smag til. Rør mælk og maizena sammen i en anden gryde og kog det langsomt op under omrøring til det tykner. Tag gryden af varmen, rør osten i og lad dem hvile til osten er smeltet. Smag til med salt og peber. Halver avokadoerne, fjern stenene og tag skrællen af. Skær kødet i skiver og anret dem pænt i ét lag på en stor ildfast tallerken. Dryp med citronsaft og krydr let med salt og peber. Kom tomatsaucen på og bred den ud til ca. 3 cm fra kanten. Hæld forsigtigt ostesaucen over uden at blande den med tomatsaucen. Bred ud til den er ca. 6 cm fra kanten. Stil tallerknen under ovngrillen ved 225 grader i ca. 10 min. til ostesaucen er gylden. Server straks som forret med godt brød og grøn salat til eller som tilbehør til fx kylling eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?