0

Cheddargratinerede skinkesvøbte porrer med dijonsennep og cremefraiche

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim porrerne og rens dem grundigt. Giv dem et 4 min. opkog i letsaltet vand til de kun lige er møre. Køl dem straks af i iskoldt vand og dup dem godt af på en rent viskestykke. Vikl en skive skinke om hver porre og læg dem tæt i et lille ildfast fad. Rør revet ost, cremefraiche, sennep og et godt kværn peber sammen og smag til. Fordel blandingen jævnt over porrerne og bag det hele ved 200 grader i et kvarters tid til overfladen er gylden og osten bobler. Server som let frokost- eller forret med fx en grøn salat og sprød fransk baguette til.

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?