0

Cherrytomat-spinattærte med bacon og sesam

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Hak løgene fint, skyl spinaten grundigt og fjern evt. grove stilke. Rist baconen knap sprød på en tør pande, tag det af med en hulske og lad det dryppe af på køkkenrulle. Sauter løget i baconfedtet, kom spinaten ved og sauter til den er faldet sammen og væden fordampet. For imens et smurt fad med butter-/tærtedejen og fordel så spinat-løgblandingen deri. Pisk æg, creme fraiche, evt. revet muskat, salt og peber sammen i en skål og fordel del over tærten. Drys med bacon og sesamfrø og læg halve tomater med skærefladen opad ovenpå. Bag ved 185°C i 25-30 min. til overfladen er gylden og æggemassen fast. Server med salat og godt groft brød.

Kommentarer og forslag til opskriften