Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Indstil ovnen på 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Flæk gulerødderne i 4 og halvér tomaterne. Spred ud på bagepladen og vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.
Bag grøntsagerne i ca. 20 min., indtil gulerødderne er blevet møre og har fået godt med farve.
Varm en gryde op ved høj varme.
Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. ved jævnlig omrøring.
Hak løget og chilien (pas på den er stærk) groft. Hak lidt af begge grøntsager fint, og gem til anretning.
Overfør grøntsagerne undervejs til kødet, og lad det hele stege i 5 min. under jævnlig omrøring.
Tilsæt kidneybønnerne, flåede tomater og krydderiblandingen og hæld vand i, indtil det dækker fyldet. Lad retten simre indtil servering.
Smag til med salt og peber.
Fordel chilien i skåle, og anret med creme frisk og de finthakkede grøntsager.
Servér de bagte grøntsager til.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kundekommentarer ()