0
Chili con carne med bagte tomater og gulerødder

Chili con carne med bagte tomater og gulerødder

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

farvede gulerøddertomater
1 min.
Bag grøntsagerne

Indstil ovnen på 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Flæk gulerødderne i 4 og halvér tomaterne. Spred ud på bagepladen og vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.

Bag grøntsagerne i ca. 20 min., indtil gulerødderne er blevet møre og har fået godt med farve.

hakket oksekød 3-6%
10 min.
Steg kødet

Varm en gryde op ved høj varme.

Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. ved jævnlig omrøring.

løgrød chili
15 min.
Forbered grøntsagerne

Hak løget og chilien (pas på den er stærk) groft. Hak lidt af begge grøntsager fint, og gem til anretning.

Overfør grøntsagerne undervejs til kødet, og lad det hele stege i 5 min. under jævnlig omrøring.

røde kidneybønnerflåede tomater
25 min.
Rør sovsen

Tilsæt kidneybønnerne, flåede tomater og krydderiblandingen og hæld vand i, indtil det dækker fyldet. Lad retten simre indtil servering.

Smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel chilien i skåle, og anret med creme frisk og de finthakkede grøntsager.

Servér de bagte grøntsager til.

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Næringsindhold pr. person:

Energi:
564 kcal
Fedt:
21,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,6 g
Kulhydrat:
49 g
heraf sukkerarter:
23,2 g
Kostfibre:
8,4 g
Protein:
42,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?