Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg og gulerod groft, og overfør begge dele til en gryde med 1/2 spsk. olie pr. person.
Varm op ved middelhøj varme, og steg under jævnlig omrøring i ca. 5 min.
Kom kød og krydderiblanding i gryden, og steg yderligere 5 min. ved jævnlig omrøring.
Kom chili beans i gryden, og lad retten simre indtil servering. Hæld lidt vand i, hvis den begynder at tørre ud i bunden.
Smag til med salt og peber.
Hak kålen fint og skær clementinen i små stykker. Kom begge dele i en stor skål, og krydr godt med salt og peber.
Kom følgende pr. person sammen med lidt salt i en lille skål: 1/2 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. balsamico og 1/2 tsk. sennep.
Vend salaten godt sammen med dressingen lige før servering.
Hæld creme frisken i en skål, og krydr den med salt og peber.
Fordel chilien i skåle og top med creme frisk. Servér salat til.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kundekommentarer ()