0
Chili con carne med creme frisk og clementinsalat

Chili con carne med creme frisk og clementinsalat

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løggulerødder
1 min.
Hak grøntsagerne

Hak løg og gulerod groft, og overfør begge dele til en gryde med 1/2 spsk. olie pr. person.

Varm op ved middelhøj varme, og steg under jævnlig omrøring i ca. 5 min.

hakket oksekødchili con carne krydderi
10 min.
Tilsæt kødet

Kom kød og krydderiblanding i gryden, og steg yderligere 5 min. ved jævnlig omrøring.

Kom chili beans i gryden, og lad retten simre indtil servering. Hæld lidt vand i, hvis den begynder at tørre ud i bunden.

Smag til med salt og peber.

spidskålclementiner
15 min.
Forbered salaten

Hak kålen fint og skær clementinen i små stykker. Kom begge dele i en stor skål, og krydr godt med salt og peber.

Kom følgende pr. person sammen med lidt salt i en lille skål: 1/2 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. balsamico og 1/2 tsk. sennep.

Vend salaten godt sammen med dressingen lige før servering.

creme frisk 9%
25 min.
Krydr creme frisken

Hæld creme frisken i en skål, og krydr den med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel chilien i skåle og top med creme frisk. Servér salat til.

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Næringsindhold pr. person:

Energi:
588 kcal
Fedt:
26,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,2 g
Kulhydrat:
44,9 g
heraf sukkerarter:
23,4 g
Kostfibre:
13,8 g
Protein:
42,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?