0
Chili con carne med creme frisk og clementinsalat

Chili con carne med creme frisk og clementinsalat

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løggulerødder
1 min.
Hak grøntsagerne

Hak løg og gulerødder groft, og overfør begge dele til en gryde med 1/2 spsk. olie pr. pers.

Varm op ved middelhøj varme, og steg under jævnlig omrøring i ca. 5 min.

hakket oksekødchili con carne krydderi
10 min.
Tilsæt kødet

Kom kød og krydderiblanding i gryden, og steg yderligere 5 min. ved jævnlig omrøring.

Tilsæt chili beans til gryden, og lad retten simre indtil servering. Hæld lidt vand i, hvis den begynder at tørre ud i bunden.

Smag til med salt og peber.

spidskålclementiner
15 min.
Forbered salaten

Hak kålen fint, og skær clementinen i små stykker. Kom begge dele i en stor skål, og krydr godt med salt og peber.

Kom følgende pr. pers. sammen med lidt salt i en lille skål: 1/2 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. balsamico og 1/2 tsk. sennep.

Vend salaten godt sammen med dressingen lige før servering.

creme frisk 9%
25 min.
Krydr creme frisken

Hæld creme frisken i en skål, og krydr den med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel chilien i skåle, og top med creme frisk. Servér salat til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Næringsindhold pr. person:

Energi:
588 kcal
Fedt:
26,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,2 g
Kulhydrat:
44,9 g
heraf sukkerarter:
23,4 g
Kostfibre:
13,8 g
Protein:
42,6 g