Pil løget og hvidløget, og hak begge dele groft.
Varm en gryde op ved høj varme. Når gryden er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Skru ned for varmen, tilsæt løg og hvidløg, og steg dem under omrøring, indtil de er gyldne. Hæld krydderiblandingen i, og steg i yderligere 1 min.
Hæld bønnerne og de flåede tomater i retten, og lad den simre i ca. 15 min. under låg. Hæld lidt vand i retten, hvis den begynder at sætte sig i bunden.
Smag til med salt og peber.
Skyl kål, tomater og mynte grundigt, og afdryp for vand. Snit kålen fint, skær tomaterne i små stykker, og krydr begge dele med salt.
Pil myntebladene fra stilken, og hak bladene groft.
Når kål og tomater har smidt lidt væske, hældes de over i en lille skål sammen med 1 tsk. sennep, 1/2 spsk. eddike og 1/2 spsk. olivenolie pr. person.
Vend dressingen og myntebladene med salaten lige før servering.
Servér chili con carne i dybe tallerkener, og spis salaten ved siden af.
Velbekomme!
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kundekommentarer ()