0
Chili con carne med salat af kiwi og glaskål

Chili con carne med salat af kiwi og glaskål

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rød chililøg
1 min.
Hak grøntsagerne

Hak løg og chili groft.

sous vide oksekødtomatpassatarøde kidneybønnerchili con carne
10 min.
Steg kødet

Varm en gryde op ved høj varme, og skær kødet i mindre stykker (gem væden fra posen). Når gryden er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Skru ned for varmen, tilsæt hakket løg og chili, og steg dem under omrøring, indtil de er gyldne. Hæld chili-krydderiblandingen i, og steg i yderligere 1 min.

Hæld drænede bønner, væden fra kødet, og passataen i retten, og lad den simre i ca. 15 min. under låg. Hæld lidt vand i retten, hvis den begynder at sætte sig i bunden.

Smag til med salt og peber.

glaskålkiwi
20 min.
Lav salaten

Riv glaskålen på den grove side af et rivejern, og hæld den op i en skål.

Skær kiwien i små tern, og bland dem med kålen.

Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1 tsk. eddike og 1/2  tsk. sennep pr. person i en skål. 

Vend salaten med dressingen lige før servering, og smag til med salt og peber. 

30 min.
Anretning

Fordel chilien i skåle, og servér salaten til.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
547 kcal
Fedt:
20,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,3 g
Kulhydrat:
39,8 g
heraf sukkerarter:
5,3 g
Kostfibre:
7,2 g
Protein:
43,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?