Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg og chili groft.
Varm en gryde op ved høj varme, og skær kødet i mindre stykker (gem væden fra posen). Når gryden er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Skru ned for varmen, tilsæt hakket løg og chili, og steg dem under omrøring, indtil de er gyldne. Hæld chili-krydderiblandingen i, og steg i yderligere 1 min.
Hæld drænede bønner, væden fra kødet, og passataen i retten, og lad den simre i ca. 15 min. under låg. Hæld lidt vand i retten, hvis den begynder at sætte sig i bunden.
Smag til med salt og peber.
Riv glaskålen på den grove side af et rivejern, og hæld den op i en skål.
Skær kiwien i små tern, og bland dem med kålen.
Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1 tsk. eddike og 1/2 tsk. sennep pr. person i en skål.
Vend salaten med dressingen lige før servering, og smag til med salt og peber.
Fordel chilien i skåle, og servér salaten til.
Kundekommentarer ()