Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Varm en stor gryde op ved høj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 5 min., uden at rør for meget rundt, så det kan få farve.
Hak squashen, løget og chilien (på med mængden - den er stærk) groft. Gem evt. lidt af de hakkede grøntsager til anretning.
Overfør grøntsagerne løbende til gryden og steg ca. 5 min. ved jævnlig omrøring.
Dræn bønnerne for vand og kom i gryden sammen med krydderiblandingen og flåede tomater. Få retten op at simre, indtil servering og smag til med salt og peber.
Lun brødet i ovnen eller på en rister.
Hæld creme frisken i en skål og krydr med salt og peber.
Fordel chilien i skåle og top med creme frisken og de hakkede grøntsager. Servér brødet til.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kommentarer og forslag til opskriften