Pil løget, skræl guleroden og skyl begge dele grundigt sammen med bladselleriet. Pluk evt. bladene fra selleriet, og gem dem til anretning. Hak lidt af løget i fine skiver, og hak resten groft sammen med gulerod og blegselleri.
Lad de finthakkede løg marinere i 1 spsk. eddike pr. person, og krydr med lidt salt.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person under omrøring i ca. 5 min. uden for meget omrøring, så kødet kan brune. Tilsæt grøntsagerne og krydderiblandingen, og steg yderligere 5 min. under omrøring. Tilsæt bønnerne og de flåede tomater, og lad det simre i 10 min. Smag til med salt og peber.
Halvér avocadoen, kassér stenen og skær avocadoen i tern. Krydr med salt og vend med de syltede løg.
Servér chilien i dybe skåle, og top med avocado og creme frisk.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kundekommentarer ()