0
Chili con carne med syltet løg og avocado

Chili con carne med syltet løg og avocado

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
løggulerodbladselleri
1 min.
Grøntsagerne

Pil løget, skræl guleroden og skyl begge dele grundigt sammen med bladselleriet. Pluk evt. bladene fra selleriet, og gem dem til anretning. Hak lidt af løget i fine skiver, og hak resten groft sammen med gulerod og blegselleri.

Lad de finthakkede løg marinere i 1 spsk. eddike pr. person, og krydr med lidt salt.

hakket oksekød 3-6%chili con carne krydderirøde kidneybønnerflåede tomater
10 min.
Chili con carnen

Varm en gryde op ved høj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person under omrøring i ca. 5 min. uden for meget omrøring, så kødet kan brune. Tilsæt grøntsagerne og krydderiblandingen, og steg yderligere 5 min. under omrøring. Tilsæt bønnerne og de flåede tomater, og lad det simre i 10 min. Smag til med salt og peber.

avokado
20 min.
Avocadoen

Halvér avocadoen, kassér stenen og skær avocadoen i tern. Krydr med salt og vend med de syltede løg.

creme frisk 9%
30 min.
Anretning

Servér chilien i dybe skåle, og top med avocado og creme frisk.

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Næringsindhold pr. person:

Energi:
574 kcal
Fedt:
23 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,8 g
Kulhydrat:
45,4 g
heraf sukkerarter:
20,1 g
Kostfibre:
21,3 g
Protein:
39 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?