Top med chili efter smag, og servér evt. en god chilisauce til, hvis du er meget chili-glad.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg og hvidløg, og skær squash i mindre tern.
Sautér det hele i en stor varm gryde i rigeligt olivenolie i ca. 3 min. (det skal ikke tage farve). Krydr med salt og peber, og tag grøntsagerne op af gryden.
Kom mere olivenolie i gryden, tilsæt kyllingen, og brun den let af. Drys med 1/2-1 spsk. hvedemel og mexico-kiddo krydderi, og steg kort, uden at det tager farve.
Kom hakkede tomater ved, og lad retten småkoge i 6-10 min. Krydr med salt, peber og et nip sukker undervejs. Tilsæt grøntsagerne og lidt vand, hvis saucen er blevet for tyk.
Skyl og afdryp bønnerne, og vend dem i retten 2 min. før servering.
Snit chili, kål og forårsløg fint, og anret det hele på et lille fad.
Fyld creme fraiche i en lille skål, og skær limen i både.
Lun tortillas på en tør, varm pande eller i mikroovnen, og hold dem lune i et rent viskestykke.
Anret chili con kylling i store skåle, top med kål, forårsløg, chili og creme fraiche, og servér med lune tortillas og limebåde til.
Kundekommentarer ()