Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak bladsellerien, løget, chilien (pas på med mængden - den er stærk) og guleroden groft. Overfør løbende til en stor gryde med 1/2 spsk. olie pr. person over middel varme. Steg grøntsagerne i ca. 5 min. under jævnlig omrøring, indtil de er blevet møre.
Skær kyllingen i grove stykker og krydr godt med salt.
Hæld krydderiblandingen, kidneybønnerne og flåede tomater i grøntsagerne og få det op at simre.
Tilsæt kyllingen og lad det tilberede i ca. 5 min, indtil kyllingen er gennemstegt.
Smag retten til med salt og peber.
Fordel retten i skåle og top med creme frisken.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kommentarer og forslag til opskriften