0
Chili con pollo med creme frisk
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bladsellerigulerodløgchili con carne krydderi
1 min.
Steg grøntsagerne

Hak bladsellerien, løget, chilien (pas på med mængden - den er stærk) og guleroden groft. Overfør løbende til en stor gryde med 1/2 spsk. olie pr. person over middel varme. Steg grøntsagerne i ca. 5 min. under jævnlig omrøring, indtil de er blevet møre.

kyllingebryst
15 min.
Skær kyllingen

Skær kyllingen i grove stykker og krydr godt med salt.

røde kidneybønnerchili con carne krydderiflåede tomater
20 min.
Rør sovsen

Hæld krydderiblandingen, kidneybønnerne og flåede tomater i grøntsagerne og få det op at simre.

Tilsæt kyllingen og lad det tilberede i ca. 5 min, indtil kyllingen er gennemstegt.

Smag retten til med salt og peber.

creme frisk 9%
30 min.
Anretning

Fordel retten i skåle og top med creme frisken.

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Næringsindhold pr. person:

Energi:
559 kcal
Fedt:
24,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,4 g
Kulhydrat:
41,1 g
heraf sukkerarter:
16,3 g
Kostfibre:
6,8 g
Protein:
42,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?