Skær kyllingen i 2x2 cm tern og krydr med salt.
Skyl squashen og chilierne grundigt under vand. Skær lange strimler af squashen med en kartoffelskræller eller mandolinjern (bruges til salat) og hak evt. de dele der ikke kan skrælles groft (bruges til stegning med kylling) sammen med chilien (sorter kernerne fra chilien, hvis du foretrækker den mindre stærk).
Vend squashen i 1 spsk. olie og 2 tsk. eddike pr. person, smag til med salt og gem til anretning.
Pil løget og hak det groft.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg kyllingen i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min. så det brunes godt. Skru ned for varmen til middel varme, tag kyllingen ud og tilsæt de hakkede løg, squash og chili. Steg dem under omrøring i ca. 3 min og tilsæt bønnerne og krydderiblandingen og steg yderligere i 1 min. under omrøring. Hæld de flåede tomater i og lad retten simre i 10 min under låg.
Tilsæt den stegte kylling og smag retten til med salt.
Hæld yoghurten ud på et fad, smag den til med salt og anret squashstrimlerne henover
Fordel chilien i dybe skåle og server squash salaten ved siden af.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kundekommentarer ()