0
Chili sin carne med bagt hvilling og creme frisk

Chili sin carne med bagt hvilling og creme frisk

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvilling, Bladselleri, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hvillingfilet med skind
1 min.
Forbered fisken

Tænd ovnen på 140 °C. Skær fisken i portionsstørrelser, og krydr dem med salt på begge sider. Læg dem med skindsiden opad i et ovnfast fad, der passer til størrelsen på fisken, så den ligger tæt til kanten og uden mellemrum mellem stykkerne.

løgstilk bladselleri
3 min.
Hak grøntsagerne

Hak løget og blegsellerien groft.

chili con carne krydderiflåede tomater
10 min.
Stegning

Kom løg og blegselleri i en gryde sammen med 1 tsk. olie pr. person og krydderiblandingen. Varm op ved middel varme. Steg grøntsagerne under omrøring, indtil de bliver gyldne.

Dræn bønnerne for væde, og kom dem i grøntsagerne sammen med flåede tomater.

Lad retten simre i 10 min., og smag til med salt og peber.

20 min.
Bag fisken

Fisken bages i ovnen i ca. 10 min. Tjek den løbende under bagningen. Når skindet kan hives af fisken, er den færdig.

creme frisk 9%
25 min.
Krydr creme frisken og lun bollerne

Hæld creme frisken i skåle, og krydr med salt.

Bag bollerne som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Fordel chilien i skålene med creme frisk, og anret fisken henover.

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Næringsindhold pr. person:

Energi:
597 kcal
Fedt:
15,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,2 g
Kulhydrat:
69,5 g
heraf sukkerarter:
16 g
Kostfibre:
5,5 g
Protein:
40,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?