Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 140 °C. Skær fisken i portionsstørrelser, og krydr dem med salt på begge sider. Læg dem med skindsiden opad i et ovnfast fad, der passer til størrelsen på fisken, så den ligger tæt til kanten og uden mellemrum mellem stykkerne.
Hak løget og blegsellerien groft.
Kom løg og blegselleri i en gryde sammen med 1 tsk. olie pr. person og krydderiblandingen. Varm op ved middel varme. Steg grøntsagerne under omrøring, indtil de bliver gyldne.
Dræn bønnerne for væde, og kom dem i grøntsagerne sammen med flåede tomater.
Lad retten simre i 10 min., og smag til med salt og peber.
Fisken bages i ovnen i ca. 10 min. Tjek den løbende under bagningen. Når skindet kan hives af fisken, er den færdig.
Hæld creme frisken i skåle, og krydr med salt.
Bag bollerne som angivet på pakken.
Fordel chilien i skålene med creme frisk, og anret fisken henover.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()