Riv hvidløget på den fine side af et rivejern, og kom det ned i en skål (gem lidt til stegning) sammen med kød, chilipulver og 1/4 tsk. salt pr. person. Rør det godt rundt, så der ikke er lufthuller.
Lad farsen stå og trække.
Forvarm ovnen til 200 grader, og sæt en gryde med vand over at koge.
Læg løgene hele på en bageplade dækket med bagepapir, og bag dem i ca. 15 min., indtil de er møre.
Skyl kålen grundigt, og flæk den i halve. Kom kålen i det kogende vand i ca. 30 sekunder, indtil den er mør. Dræn vandet fra, og lad kålen dampe af på et fad.
Flæk de bagte løg, kassér skrællen, og anret dem sammen med kålen.
Lige før servering vendes grøntsagerne i limesaft og krydres med salt.
Varm en pande op ved middel varme. Form 2-3 kødboller pr. person, og steg dem i 1 spsk. olie pr. person i ca. 6-8 min., mens de vendes undervejs og får farve på 3 sider.
Tilsæt hoisinsaucen og resten af hvidløget, sluk for varmen, og vend godt rundt.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Fordel nudlerne i skåle, og anret grøntsager og deller henover.
Kundekommentarer ()