0
Chiligryde med hvide bønner og grillede grøntsager

Chiligryde med hvide bønner og grillede grøntsager

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
50 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rød peberfrugtløgrød chilihvidløgtomater
1 min.
Grillet grønt

Tænd ovnen på 225 grader varmluft. 

Pil løget, og skyl chilien og tomaterne. Halvér peberfrugten, fjern kernehuset, og skær peberfrugten i mundrette stykker sammen med chilien (dosér mængden af chili efter smag). Skær løgene i 1/8, og skær tomaterne i halve. Spred alle grøntsagerne ud på en bageplade dækket med bagepapir. Hvidløgene bages med skrællen. 

Bag grøntsagerne uden fedtstof i ca. 15 min., indtil de har fået godt med farve. 

sous vide oksekødhvide bønnerchili con carne krydderi
15 min.
Chiligryden

Sæt en gryde over høj varme, og skær kødet i mundrette stykker (gem skyen fra posen). 

Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Skru ned for varmen, og tilsæt de bagte grøntsager, drænede bønner, krydderiblandingen og skyen fra posen med kød. Rør det hele godt rundt, og tilsæt vand, indtil det dækker retten. Lad den simre i ca. 20 min., og smag til med salt og peber. 

creme frisk 9%
50 min.
Anretning

Fordel retten i skåle, og top med creme frisk.

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Næringsindhold pr. person:

Energi:
569 kcal
Fedt:
28 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,9 g
Kulhydrat:
46 g
heraf sukkerarter:
16 g
Kostfibre:
4,7 g
Protein:
25,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?