Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
Pil løget, og skyl chilien og tomaterne. Halvér peberfrugten, fjern kernehuset, og skær peberfrugten i mundrette stykker sammen med chilien (dosér mængden af chili efter smag). Skær løgene i 1/8, og skær tomaterne i halve. Spred alle grøntsagerne ud på en bageplade dækket med bagepapir. Hvidløgene bages med skrællen.
Bag grøntsagerne uden fedtstof i ca. 15 min., indtil de har fået godt med farve.
Sæt en gryde over høj varme, og skær kødet i mundrette stykker (gem skyen fra posen).
Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Skru ned for varmen, og tilsæt de bagte grøntsager, drænede bønner, krydderiblandingen og skyen fra posen med kød. Rør det hele godt rundt, og tilsæt vand, indtil det dækker retten. Lad den simre i ca. 20 min., og smag til med salt og peber.
Fordel retten i skåle, og top med creme frisk.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kundekommentarer ()