0
Chilikrebinetter i frisk spidskålssalat med kartoffeltern og mynte

Chilikrebinetter i frisk spidskålssalat med kartoffeltern og mynte

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bagekartofler
1 min.
Bag kartoflerne

Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær kartoflerne i små firkanter, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

hakket svinekød 4-7%sriracha saucerasp
10 min.
Steg krebinetterne

Form kødet til krebinetter, og krydr dem med salt og peber.

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Pensl krebinetterne med srirachaen (pas på - den er stærk), krydr med salt, og vend dem efterfølgende i raspen.

Steg krebinetterne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 6 min. på hver side, indtil raspen bliver flot gylden, og kødet er gennemstegt.

spidskålmynte
20 min.
Forbered salaten

Hak spidskålen i tynde strimler, hak myntebladene groft og overfør til et stort fad.

citronnam pla (fiskesauce)
25 min.
Rør vinaigretten

Kom 1/2 tsk sukker pr. person i en skål, og smelt det med 1/2 spsk. kogende vand pr. pers. Tilsæt revet citronskal, citronsaft og fiskesaucen.

Hæld det henover salaten, tilsæt kartoflerne og vend det godt rundt. Smag til med salt.

30 min.
Anretning

Skær krebinetterne i tykke skiver, og anret henover salaten.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
565 kcal
Fedt:
21,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,4 g
Kulhydrat:
53,6 g
heraf sukkerarter:
7,1 g
Kostfibre:
7,8 g
Protein:
34,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?