Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i små firkanter, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Form kødet til krebinetter, og krydr dem med salt og peber.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Pensl krebinetterne med srirachaen (pas på - den er stærk), krydr med salt, og vend dem efterfølgende i raspen.
Steg krebinetterne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 6 min. på hver side, indtil raspen bliver flot gylden, og kødet er gennemstegt.
Hak spidskålen i tynde strimler, hak myntebladene groft og overfør til et stort fad.
Kom 1/2 tsk sukker pr. person i en skål, og smelt det med 1/2 spsk. kogende vand pr. pers. Tilsæt revet citronskal, citronsaft og fiskesaucen.
Hæld det henover salaten, tilsæt kartoflerne og vend det godt rundt. Smag til med salt.
Skær krebinetterne i tykke skiver, og anret henover salaten.
Kundekommentarer ()