Marinering: Rør stærk chilisauce (fx Lingham’s), HP sauce, 1 spsk. olie, lidt salt og peber sammen og vend koteletterne grundigt deri. Lad dem marinere mens stuvningen tilberedes.
Stuvning: Rens gulerødder, squash og løg og snit dem i ensartede grove tern. Hak hvidløgene, skyl kikærterne og kom det hele i en gryde sammen med hønsefond, tomatpuré og krydderier. Pluk persillen og gem bladene til senere. Bind stilkene stramt sammen med et stykke kødsnor, kom dem i gryden og krydr med salt og peber. Læg låg på, kog op og lad det simre i 30 min. Fjern kanelstang og persillestilke og smag til med salt og peber. Anret på et flot fad og drys med hakkede persilleblade.
Koteletter: Varm lidt olie op på en pande og steg dem i 3-4 min. på hver side (afhængig af tykkelse).
Server retten sammen med couscous og en sprød grøn salat med fx frisk appelsin, dadler og rødløg.
Kommentarer og forslag til opskriften