0

Chilimarinerede svinekoteletter med nordafrikansk grøntsagsstuvning

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder

Fremgangsmåde

Marinering: Rør stærk chilisauce (fx Lingham’s), HP sauce, 1 spsk. olie, lidt salt og peber sammen og vend koteletterne grundigt deri. Lad dem marinere mens stuvningen tilberedes.

Stuvning: Rens gulerødder, squash og løg og snit dem i ensartede grove tern. Hak hvidløgene, skyl kikærterne og kom det hele i en gryde sammen med hønsefond, tomatpuré og krydderier. Pluk persillen og gem bladene til senere. Bind stilkene stramt sammen med et stykke kødsnor, kom dem i gryden og krydr med salt og peber. Læg låg på, kog op og lad det simre i 30 min. Fjern kanelstang og persillestilke og smag til med salt og peber. Anret på et flot fad og drys med hakkede persilleblade.

Koteletter: Varm lidt olie op på en pande og steg dem i 3-4 min. på hver side (afhængig af tykkelse).

Server retten sammen med couscous og en sprød grøn salat med fx frisk appelsin, dadler og rødløg.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?