Det her er en af de retter, min familie elsker allermest :)
Håber I også kan lide den.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg og hvidløg fint, og sautér begge dele i olivenolie i 1-2 min. på en varm pande. Tilsæt oksekød, brun det, og tilsæt fajitakrydderi og tomatpuré.
Steg kort, krydr med salt og peber, og tag panden af varmen.
Fyld 1-1,5 dl sukker og ligeså meget eddike i en kasserolle, og kog op til sukkeret er smeltet.
Skær rødløg i både, kom dem i kasserollen, og kog op i 1-2 min. Sluk og lad dem trække i lagen indtil servering.
Skær lime i skiver, og snit salaten.
Fordel ost og kød på den ene halvdel af hver enkelt tortillas, og fold den anden del over.
Steg forsigtigt de foldede tortillas ved lav-middel varme i olie på en varm pande i ca. 2-3 min. på hver side, eller til de er gyldne og sprøde, og osten er smeltet.
Anret chimichangas toppet med afdryppede, syltede løg, creme fraiche og salat.
Servér med limeskiver til, og nyd straks, evt. med en god chilisauce.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()